Nyheter på dalmål

Viktig information – Mora, Orsa och Älvdalens stadsnät

Kommunikationsoperatören* Open Universe har aviserat justeringar av pris och tjänsteutbud i Mora, Orsa och Älvdalens stadsnät, vilket innebär att alla så kallade asymmetriska** tjänster, t.ex. 100/10 Mbit/s, tyvärr utgår. 

Samtliga abonnemang av asymmetriska tjänster i berörda stadsnät, oavsett leverantör, kommer därför automatiskt att uppgraderas till närmaste högre symmetriska** tjänst, t.ex. 100/100 Mbit/s, från och med 2024-05-01.

Är ni kund hos oss och har en asymmetrisk tjänst kan ni  välja en annan tjänst via detta formulär.

Vänligen gör ert val snarast.

Bytet till tjänsten ni väljer sker i samband med att er nuvarande tjänst utgår som alternativ i tjänsteutbudet hos Open Universe.

Ange gärna ert kundnummer (som ni finner på senaste fakturan, under ”Kundnr”, fyra eller fem siffror), i formuläret.

Priset för den tjänst ni uppgraderas till, om ni inte gör ett aktivt val, hittar ni på www.daladatorer.se/privat och där ser ni även aktuella priser på övriga abonnemang.
Prisjusteringen sker på första fakturan avseende perioden efter 2024-05-01.

Kontakta oss på 0250-57 41 20 eller via mejl till bredband@daladatorer.se om ni önskar göra någon annan förändring av ert Internetabonnemang.

Vi beklagar om ovanstående förändringar innebär olägenheter för er.

* En kommunikationsoperatör är den som förvaltar och driftar fibern i ett stadsnät.
** Asymmetriska tjänster har olika hastigheter på in- respektive utgående trafik , till skillnad från symmetriska tjänster som har samma hastighet åt båda hållen. 

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse