Vi finns hemmavid, i Dalarna.
Precis som våra IT-tjänster.

Serviceavtal för WordPress

Ett serviceavtal för er hemsida byggd med WordPress ger er extra trygghet. Vi tar dagliga säkerhetskopior av er webbplats och ser till att dessa sparas under lång tid så att det alltid finns en ren kopia att återgå till om olyckan skulle vara framme. Vi håller ett extra vakande öga på er hemsida och installerar även säkerhetstillägget Wordfence som kan liknas vid en kombination av en brandvägg och ett antivirusprogram.

Om något skulle ske, hjälper vi er kostnadsfritt att identifiera en fungerande säkerhetskopia och återläsa den. Om ytterligare åtgärder krävs i samband med en incident (exempelvis om sidan blivit hackad eller om en uppdatering har gjort så att saker slutar fungera) så får ni rabatt på vår ordinarie timtaxa när vi undersöker och åtgärdar problemet.

Uppdateringar

Att hålla WordPress och alla tillägg uppdaterade är viktigt men kan också vara lite trixigt och tidsödande. Därför erbjuder vi Uppdateringar som en tilläggstjänst till våra serviceavtal. Vi går då igenom er hemsida en gång i månaden och uppdaterar WordPress samt det tema som används och alla tillägg. 

Teckna avtal

Vill ni veta mer eller är ni rentav redo att teckna ett avtal nu? Kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen.

Vilket avtal är rätt för oss?

Vilket serviceavtal ni ska välja beror på hur stor och komplicerad er webbplats är.

Om ni har en omfattande webbplats med hundratals sidor, många tillägg (plugin) och kanske en e-handel, så är det Serviceavtal Stor som gäller eftersom detta alternativ ger bäst säkerhet och trygghet med kort responstid. Serviceavtal Stor baseras på Wordfence Premium som håller sig själv uppdaterat och övervakar er hemsida dygnet runt.

För er som har en liten till mellanstor webbplats rekommenderar vi Serviceavtal Mellan, eftersom detta alternativ ger bra säkerhet och trygghet för pengarna. Även Serviceavtal Mellan baseras på Wordfence Premium med samma funktioner som ovan. 

Om budgeten är tight kan ni välja Serviceavtal Liten. Ni får då fördelen av säkerhetskopiering och Wordfence Free, som innehåller något färre funktioner än Wordfence Premium. 

Använd pilarna för att bläddra mellan avtalen. Eller vrid på telefonen 90°.

Serviceavtal Liten Mellan Stor
Pris 110 krper månad 220 krper månad 330 krper månad
Startavgift 750 kr 1 000 kr 1 000 kr
Tilläggstjänster
Uppdateringar 220 krper månad 440 krper månad 880 krper månad
Säkerhetskopiering
Daglig 14 dagar 14 dagar 14 dagar
Månatlig 6 månader 6 månader 6 månader
Årlig 1 år 1 år 1 år
Säkerhet
Wordfence Free Premium Premium
Återläsning backup Inom 16 timmar Inom 8 timmar Inom 4 timmar
Åtgärd vid incident 10 % rabatt 15 % rabatt 20 % rabatt
Förutsättningar
Max antal tillägg 10 20 40
E-handel Nej Nej Ja
Komplexa tillägg Nej Nej Ja

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse