Vi finns hemmavid, i Dalarna.
Precis som våra IT-tjänster.

Serviceavtal för WordPress

Ett serviceavtal för er hemsida byggd med WordPress ger er extra trygghet. Vi tar dagliga säkerhetskopior av er webbplats och ser till att dessa sparas under lång tid så att det alltid finns en ren kopia att återgå till om olyckan skulle vara framme. Vi håller ett extra vakande öga på er hemsida och installerar även säkerhetstillägget Wordfence som kan liknas vid en kombination av en brandvägg och ett antivirusprogram.

Om något skulle ske, hjälper vi er kostnadsfritt att identifiera en fungerande säkerhetskopia och återläsa den. Om ytterligare åtgärder krävs i samband med en incident (exempelvis om sidan blivit hackad eller om en uppdatering har gjort så att saker slutar fungera) så får ni rabatt på vår ordinarie timtaxa när vi undersöker och åtgärdar problemet.

Uppdateringar

Att hålla WordPress och alla tillägg uppdaterade är viktigt men kan också vara lite trixigt och tidsödande. Därför erbjuder vi Uppdateringar som en tilläggstjänst till våra serviceavtal. Vi går då igenom er hemsida en gång i månaden och uppdaterar WordPress samt det tema som används och alla tillägg. 

Teckna avtal

Vill ni veta mer eller är ni rentav redo att teckna ett avtal nu? Kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen.

Vilket avtal är rätt för oss?

Vilket serviceavtal ni ska välja beror på hur stor och komplicerad er webbplats är.

Om ni har en omfattande webbplats med hundratals sidor, många tillägg (plugin) och kanske en e-handel, så är det Serviceavtal Stor som gäller eftersom detta alternativ ger bäst säkerhet och trygghet med kort responstid. Serviceavtal Stor baseras på Wordfence Premium som håller sig själv uppdaterat och övervakar er hemsida dygnet runt.

För er som har en liten till mellanstor webbplats rekommenderar vi Serviceavtal Mellan, eftersom detta alternativ ger bra säkerhet och trygghet för pengarna. Även Serviceavtal Mellan baseras på Wordfence Premium med samma funktioner som ovan. 

Om budgeten är tight kan ni välja Serviceavtal Liten. Ni får då fördelen av säkerhetskopiering och Wordfence Free, som innehåller något färre funktioner än Wordfence Premium. 

Använd pilarna för att bläddra mellan avtalen. Eller vrid på telefonen 90°.

ServiceavtalLitenMellanStor
Pris110 krper månad220 krper månad330 krper månad
Startavgift750 kr1 000 kr1 000 kr
Tilläggstjänster
Uppdateringar220 krper månad440 krper månad880 krper månad
Säkerhetskopiering
Daglig14 dagar14 dagar14 dagar
Månatlig6 månader6 månader6 månader
Årlig1 år1 år1 år
Säkerhet
WordfenceFree Premium Premium
Återläsning backup 1Inom 16 timmarInom 8 timmarInom 4 timmar
Åtgärd vid incident10 % rabatt15 % rabatt20 % rabatt
Förutsättningar
Max antal tillägg102040
E-handel Nej Nej Ja
Komplexa tillägg Nej Nej Ja

1) Med ”timmar” menas här arbetstimmar, det vill säga kontorstid helgfria vardagar 8-17.

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse