Vi finns hemmavid, i Dalarna.
Precis som våra IT-tjänster.

Serviceavtal för WordPress

Ett serviceavtal för din WordPress-hemsida ger dig extra trygghet. Vi tar dagliga säkerhetskopior av din webbplats och ser till att dessa sparas under lång tid så att det alltid finns en ren kopia att återgå till om olyckan skulle vara framme. Vi håller ett extra vakande öga på din hemsida och installerar även säkerhetstillägget Wordfence som kan liknas vid en kombination av en brandvägg och ett antivirusprogram.

Om något skulle ske, hjälper vi dig kostnadsfritt att identifiera en fungerande säkerhetskopia och återläsa den. Om ytterligare åtgärder krävs i samband med en incident (exempelvis om sidan blivit hackad eller om en uppdatering har gjort så att saker slutar fungera) så får du rabatt på vår ordinarie timtaxa när vi undersöker och åtgärdar problemet.

Uppdateringar

Att hålla WordPress och alla tillägg uppdaterade är viktigt men kan också vara lite trixigt och tidsödande. Därför erbjuder vi Uppdateringar som en tilläggstjänst till våra serviceavtal. Vi går då igenom din hemsida en gång i månaden och uppdaterar WordPress samt det tema som används och alla tillägg. 

Teckna avtal

Vill du veta mer eller är du rentav redo att teckna ett avtal nu? Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Vilket avtal är rätt för mig?

Vilket serviceavtal du ska välja beror på hur stor och komplicerad din webbplats är.

Om du har en omfattande webbplats med hundratals sidor, många tillägg (plugin) och kanske en e-handel, så är det Serviceavtal Stor som gäller.

För dig som har en liten till mellanstor webbplats rekommenderar vi Serviceavtal Mellan, eftersom detta alternativ ger bäst säkerhet och trygghet. Du får då Wordfence Premium som håller sig själv uppdaterat och övervakar din hemsida dygnet runt. 

Om budgeten är tight kan du välja Serviceavtal Liten. Du får då fördelen av säkerhetskopiering och Wordfence Free, som innehåller något färre funktioner än Wordfence Premium. 

Använd pilarna för att bläddra mellan avtalen

Serviceavtal Liten Mellan Stor
Pris 110 krper månad 220 krper månad 330 krper månad
Startavgift 750 kr 1 000 kr 1 000 kr
Tilläggstjänster
Uppdateringar 220 krper månad 440 krper månad 880 krper månad
Säkerhetskopiering
Daglig 14 dagar 14 dagar 14 dagar
Månatlig 6 månader 6 månader 6 månader
Årlig 1 år 1 år 1 år
Säkerhet
Wordfence Free Premium Premium
Återläsning backup Inom 16 timmar Inom 8 timmar Inom 4 timmar
Åtgärd vid incident 10 % rabatt 15 % rabatt 20 % rabatt
Förutsättningar
Max antal tillägg 10 20 40
E-handel Nej Nej Ja
Komplexa tillägg Nej Nej Ja