Att finnas hemmavid var viktigt för oss 1981 och det är lika viktigt för oss 2024

Vi levererar IT-tjänster på dalmål.

Föregående bild
Nästa bild

VI VILL BIDRA TILL ATT FÖRENINGSLIVET FORTSÄTTER ATT FINNAS HEMMAVID

Vi är ett talangfullt team som alltid har IT-lösningar som förenklar för dig.

Säg hej till våra talanger!

VD för nya Daladatorer efter ägarbytet 2010. Innehavare av Leksands IF kalsonger och strumpor. Sparkar veteranfotboll och åker gärna skidor med sina söner på fritiden.
Fixar gärna med virtuella miljöer samt utveckling och underhåll av kunders IT-system. Åker helst båt eller Huddig om det blir tid över. Trogen Cykelvasaåkare och Mora IK supporter.
Har tidigare jobbat på Daladatorer under sent 90-tal. Drift och nätverksspecialist som gärna jagar fågel och älg. Sporadisk alpin tävlingsledare.
Underhåller stora och små kunders IT-miljöer. Före detta gokartförare som fortfarande har farten uppe på det mesta. Åker gärna slalom med barnen när tillfälle ges.
En av inventarierna på Daladatorer som ser till att du får den hårdvara eller tillbehör som ditt företag behöver. Troligen Mora IKs ettrigaste supporter. Utsätter sig gärna för livsfara genom att skärmflyga.
Socialt monster som bytt vallabranchen mot IT-branchen. Skidåkare och cyklist till vardags.
Rutinerad ekonomi och löneadministratör mm. Kökschef i Hökbergskontrollen under Vasaloppet.
Underhåller och driftar våra kunders IT-miljöer med fokus på nätverk och servrar. Norrlänning som gärna bjuder på Pitepalt mellan kundbesöken.
Driftar och underhåller våra kunders servrar och nätverk. Västerdaling, i grunden, trebarnspappa och professionell drönarpilot.
Erfaren tekniker som supporterar våra företagskunder i och kring Dalarna. Skoterintresserad husägare bosatt i en by utanför Mora.
Supporterar bl.a. våra bredbandskunder och företagskunder. Hundägare med brinnande bilintresse. 
Ansvarar för Helpdesk till våra avtalskunder. Bördig från Skåne men bor sedan ett par decennier i Mora.
Supporterar våra företagskunder på vår Helpdesk/Servicedesk.

Fokuserar på Windowsprogrammering, webblösningar, e-handel och databaser. Säg ”Select inner Join” så står han i givakt. Hockeyplansspolare i Östnor och hästskötare på fritiden.
Bördig från Mora och har efter några seujourer återvänt till kommunen. Frontend-programmerare med WordPress i fokus. Snickrar gärna möbler eller paddlar kajak på fritiden.

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse