Vi finns hemmavid, i Dalarna.
Precis som våra IT-tjänster.

Hemsidor

Ingen hemsida är den andra lik men för att ha någonting att utgå ifrån erbjuder vi på Daladatorer tre olika grundpaket för hemsidor – från det enklare bronspaketet, som kan liknas vid ett digitalt visitkort, upp till guldpaketet för dig som behöver något mer avancerat. Om inget av paketen nedan passar ert behov lämnar vi gärna en kostnadsfri offert på en speciallösning.

Om du köper hemsida av oss erbjuder vi såklart utbildning i webbverktyget så att du själv kan hålla den uppdaterad.

Begreppsförklaring

WordPress

Världens mest populära verktyg för att bygga och administrera hemsidor. Framtidstryggt och flexibelt.

Webbhotell

Din hemsida behöver en server att bo på. Våra snabba servrar ligger lokalt här i Dalarna och ringer du till oss för support behöver du aldrig vänta i telefonkö.

Mallbaserad design

Tillsammans med er väljer vi ut en professionellt uformad designmall som grund för hemsidan. Vill ni ha en unik och egen design kan vi samarbeta med valfri designer - kontakta oss för kostnadsförslag.

Responsiv design

Designen anpassar sig automatiskt efter dator, läsplatta och mobil. Detta kallas ofta för mobilanpassning och är en självklarhet idag när ungefär hälften av din webbplats besökare använder mobil.

Undersidor

Eklare hemsidor kan bestå av endast en sida. Men har du mycket innehåll kan det vara klokt att dela upp materialet på flera sidor. Du är inte låst till det antal sidor som ingår i paketpriset - du kan själv skapa hur många sidor som helst.

Kontaktformulär

Ett formulär där besökaren enkelt kan kontakta dig direkt från hemsidan. Frågan skickas till dig som ett e-postmeddelande. Ett skräddarsytt formulär kan anpassas efter dina önskemål, till exempel ett formulär för felanmälan eller offertförfrågan.

Besöksstatistik

Vi installarar ett verktyg som räknar hemsidans besökare och ger dig inisikter om varifrån de kommer, vilka sökord de använt och så vidare.

Bildspel

Ett bildspel är ett effektfullt sätt att välkomna en besökare till din hemsida. Du står normalt för bilderna. Vi kan förstås hjälpa dig att hitta bra bilder till ett bra pris.

Stöd för sökmotorptimering

Vi lägger in programstöd i WordPress för detta. Ni står själva för det redaktionella arbetet, eller anitar särskilda experter på området. Sökmotoroptimering förkortas ofta SEO, vilket kommer av det engelska Search Engine Optimization.

Språkstöd

Vi lägger in stöd för obegränsat antal språk och grundkonfigurerar ett extra språk. Översättningen gör ni själva. Det finns också möjlighet att köpa en funktion som med artificiell intelligens översätter hela hemsidan automatiskt. Prata med oss för att få veta mer!

Webbshop

Vi installerar en modul för webbshop (internetbutik) och lägger upp två testprodukter. Betalmetoder som ingår är PayPal och Betala vid leverans. För andra betalmetoder, som till exempel Nets (kortbetalning och Swish) eller Klarna, erbjuder vi ett separat kostnadsförslag.

Serviceavtal för hemsidor

En webbplats behöver regelbundet underhåll och översyn. Vi har därför tagit fram några olika serviceavtal för WordPress.

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse