Vi finns hemmavid, i Dalarna.
Precis som våra IT-tjänster.

Hemsidor

Ingen hemsida är den andra lik men för att ha någonting att utgå ifrån erbjuder vi på Daladatorer tre olika grundpaket för hemsidor – från det enklare bronspaketet, som kan liknas vid ett digitalt visitkort, upp till guldpaketet för dig som behöver något mer avancerat. Om inget av paketen nedan passar ert behov lämnar vi gärna en kostnadsfri offert på en speciallösning.

Om du köper hemsida av oss erbjuder vi såklart utbildning i webbverktyget så att du själv kan hålla den uppdaterad.

Paket Brons

5 000 kr

Paket Silver

10 000 kr

Paket Guld

25 000 kr

Begreppsförklaring

 • WordPress

  Världens mest populära verktyg för att bygga och administrera hemsidor. Framtidstryggt och flexibelt.

 • Webbhotell

  Din hemsida behöver en server att bo på. Våra snabba servrar ligger lokalt här i Dalarna och ringer du till oss för support behöver du aldrig vänta i telefonkö.

 • Mallbaserad design

  Tillsammans med er väljer vi ut en professionellt uformad designmall som grund för hemsidan. Vill ni ha en unik och egen design kan vi samarbeta med valfri designer - kontakta oss för kostnadsförslag.

 • Responsiv design

  Designen anpassar sig automatiskt efter dator, läsplatta och mobil. Detta kallas ofta för mobilanpassning och är en självklarhet idag när ungefär hälften av din webbplats besökare använder mobil.

 • Undersidor

  Om din hemsida inte är särskilt omfattande kan det gå bra att lägga in allt på en och samma sida - den så kallade startsidan. Men har du mycket innehåll kan det vara klokt att dela upp materialet på flera sidor. Du är inte låst till det antal sidor som ingår i paketpriset - det står dig fritt att själv skapa hur många sidor som helst.

 • Kontaktformulär

  Ett formulär där besökaren enkelt kan kontakta dig direkt från hemsidan. Frågan skickas till dig som ett e-postmeddelande.

 • Besöksstatistik

  Vi installarar ett verktyg som räknar hemsidans besökare och ger dig inisikter om varifrån de kommer, vilka sökord de använt och så vidare.

 • Bildspel

  Ett bildspel är ett effektfullt sätt att välkomna en besökare till din hemsida. Du står för bilderna

 • Stöd för sökmotorptimering

  Vi lägger in programstöd i WordPress för detta. Ni står själva för det redaktionella arbetet. Sökmotoroptimering förkortas ofta SEO, vilket kommer av det engelska Search Engine Optimization.

 • Språkstöd

  Vi lägger in stöd för obegränsat antal språk och grundkonfigurerar ett extra språk. Översättningen gör ni själva.

 • Webbshop

  Vi installerar en modul för webbshop (internetbutik) och lägger upp två testprodukter. Betalmetoder som ingår är PayPal och Betala vid leverans. För andra betalmetoder, som till exempel Nets (kortbetalning och Swish) eller Klarna, erbjuder vi ett separat kostnadsförslag.

Serviceavtal för hemsidor

En webbplats behöver regelbundet underhåll och översyn. Vi har därför tagit fram några olika serviceavtal för WordPress.

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse