JOBBA HOS OSS

Självgående säljare sökes

Som säljare hos oss är du ansvarig för att sälja våra IT-tjänster och produkter till nya och befintliga kunder. Bland våra produkter finns bland annat hård- och mjukvara, internet- och hostingtjänster, programutveckling av hemsidor, e-handel och industriella applikationer med mera. Du har ansvar för framtagning och exponering av kampanjer samt medverkar till att planera, uppdatera och underhålla material som publiceras på vår webb och i sociala kanaler. Rollen innefattar även att presentera offerter och lösningsförslag samt att driva affären till avslut och genomföra uppföljning.

Vi erbjuder dig ett spännande, självständigt och dynamiskt arbete där du blir en del av ett framgångsrikt företag i norra Dalarna. Funktionen har tidigare varit fördelad på våra konsulter och utvecklare, men vi ser ett behov av att stärka upp denna funktion och du kommer att vara delaktig när vi utvecklar och formar rollen. Du utgår från vårt kontor i Mora och planerar, bokar och genomför dina möten på egen hand eller i team. På vårt kontor arbetar 13 personer där vi alla ingår i ett och samma team men med olika huvudsysslor.

Hos oss är det högt i tak och du ges goda möjligheter att påverka din vardag och bidra till företagets utveckling.


Din profil

Vi tror att du som söker har erfarenhet från säljande roller och då gärna från B2B. Du behöver inte vara tekniskt intresserad men att kunna förstå kundens problematik och frågeställningar utifrån ett IT-perspektiv är en fördel. Att ha en ekonomisk förståelse för hur ditt arbete kan påverka vårt företags tillväxt ser vi som en merit. Det är naturligt för dig att kommunicera och uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska. Ett krav är att du har B-körkort och gärna tillgång till egen bil.

För att trivas i rollen är du kreativ och du motiveras av en föränderlig vardag där din förmåga att gemensamt med oss andra nå resultat, skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder hitta tekniska lösningar som underlättar deras vardag. Vidare tror vi att du är bra på att planera och att arbeta självständigt samtidigt som du är en naturlig relationsbyggare med kunden i fokus.


Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan senast 9 maj 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult.

Har du frågor om jobbet? Kontakta mig!

Evelyn Hult
Rekryteringskonsult
E-mail: evelyn.hult@clwork.se

Vi är alltid intresserad av alla sorters talanger, kan du Microsoft 365, nätverk, Windows server eller nåt annat så tveka inte att kontakta oss på nyttjobb@daladatorer.se alternativt fyller du i formuläret här