JOBBA HOS OSS

Vi söker nu

Erfaren IT-konsult

Kan du någon eller fler av dessa uppgifter..

  • implementera och utveckla Microsoft 365?
  • migrera en äldre Windows server till senaste versionen?
  • hantera WiFi i stora och komplexa miljöer?
  • sätta upp servrar i virtuella miljöer?
  • planera och installera switchade nätverk?
  • driva projekt tillsammans med kund?

Dina arbetsuppgifter

En stor del av din tid kommer du att vara ute hos någon av våra kunder och där arbeta med att underhålla, felsöka, åtgärda, utveckla, och dokumentera deras IT-miljö. Kundvård och merförsäljning är andra viktiga uppgifter som vi förväntar oss av dig när du är hos våra kunder. 

När du är inne på kontoret leder du mindre projekt, förbereder installationer till kund eller löser ärenden som second line till Servicedesk.

 
Personal till vår Servicedesk

Vi söker även en person till vår servicedesk på vår support- och driftavdelning. Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom hård- och mjukvara för PC samt erfarenhet och kunskap i Microsoft Office , 365 samt Windows klient OS. Du kan även hantera nätverkskomponenter såsom switchar, brandväggar och dylikt. Är du en serviceinriktad och teknisk person som lätt kan kommunicera med användare? Brinner du för problemlösning när det gäller datorer och teknik? Då är det dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig för Servicedesk hos oss kommer du att arbeta med att felsöka, åtgärda och dokumentera lösningar i våra avtalskunders IT-miljöer. Du kommer att fungera som 1st- och 2nd-line support och ta emot inkommande ärenden för att tillsammans med dina kollegor lösa de problem som dyker upp hos våra kunders användare.

Tveka inte att kontakta oss på nyttjobb@daladatorer.se alternativt fyller du i formuläret här
 

Om Daladatorer
Vi har vårt kontor i Mora och här har vi nära till våra kunder. Vi har också nära till våra fritidsaktiviteter, till naturen och till den samhällsservice som behövs för ett behagligt liv. Här i Mora finns goda möjligheter att aktivera sig eller bara ta det lugnt på fritiden –
och fritid har vi gott om tack vare närheten till allt.
Vi förser våra kunder med de IT-tjänster och produkter de behöver för att bedriva och utveckla sin verksamhet. Vi hjälper kunderna att digitalisera sina processer och vi skapar deras hemsidor så att de kan marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi levererar även förstklassig anslutning till Internet så att kunderna kan kommunicera med omvärlden.

Din profil
Du skall vara flexibel och inte tveka till att ta dig an nya uppdrag. Vi förväntar oss att du kan ge service av högsta kvalitet, är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar prestigelöst. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.

Tveka inte att kontakta oss på nyttjobb@daladatorer.se alternativt fyller du i formuläret här

 
Foto: Tobbe Nilsson