Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba med IT i Dalarna? Vi ska förstärka vår organisation och söker nu…

IT- konsult

Kan du migrera en äldre Windows server till senaste versionen? Behärskar du implementation av och migrering till Microsoft Office 365? Har du koll på WiFi i stora och krävande miljöer?

Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
En stor del av din tid kommer du att vara ute hos någon av våra kunder och där arbeta med att underhålla, felsöka, åtgärda och dokumentera deras IT-miljö. Kundvård och merförsäljning är andra viktiga uppgifter som vi förväntar oss av dig när du är hos våra kunder.
När du är inne på kontoret leder du mindre projekt, förbereder installationer till kund eller löser ärenden som second line till Servicedesk.

Din profil
Du skall vara flexibel och inte tveka till att ta dig an nya uppdrag. Vi förväntar oss att du kan ge service av högsta kvalitet, är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar prestigelöst. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.

Är du den vi söker? I så fall är du välkommen med din ansökan och CV till nyttjobb@daladatorer.se, senast den 2020-05-31

 

Office 365-konsult

Är du en erfaren molnkonsult med inriktning mot Microsofts molntjänster? Behärskar du infrastrukturen i Azure? Har du koll på hur du matchar kundens verksamhetsbehov mot de möjligheter som finns inom Office 365?

Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara vår självständiga och självklara guru inom området molntjänster och som sådan stötta och leda våra mer traditionella konsulter i våra molnprojekt, vilka skapas genom att du medverkar eller driver införsäljningen mot kunderna. I projekten ansvarar du för design och arkitektur och du är behjälplig vid installation, konfiguration och migrering. I slutet av ett projekt är det du som håller i utbildningarna av användarna.

Din profil
Vi förväntar oss att du kan sälja in och leda projekt, från ax till limpa, att du är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera möjligheterna med Office 365 på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar på ett prestigelöst sätt. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.

Är du den vi söker? I så fall är du välkommen med din ansökan och CV till nyttjobb@daladatorer.se, senast den 2020-05-31