Mora stadsnät – Sollerön

Open Universe rapporterar en central driftstörning som drabbar stadsnätets kunder på Sollerön m.o. 11:37 Open Universe meddelar att driftstörningen är åtgärdad.

Mora stadsnät, Öna och Kråkberg

OpenUniverse rapporterar en driftstörning som drabbar delar av Öna och Kråkberg. 10:30 Åtgärdat – Driftstörningen berodde på ett planerat strömavbrott.

Delar av Särna – Idre

OpenUniverse rapporterar en driftstörning som drabbar delar av norra Dalarna. Enligt uppgift ska driftstörningen bero på ett fiberbrott som håller på att åtgärdas. Vi saknar dock en aktuell uppgift om förväntad åtgärdstid.

Mora Stadsnät

08.37 – OpenUniverse rapporterar driftstörning i området Yvradsvägen/Åmåsäng. Felsökning pågår 14.00 – Preliminär åtgärdstid var angiven till kl. 13.00. Problemen kvarstår och vi har tyvärr ingen ny information från OpenUniverse. 14.22 – OpenUniverse rapporterar att driftstörningen är åtgärdad.

Mora stadsnät Vika/Vinäs

Openuniverse rapporterar driftstörning på ett antal switchar som drabbar områden i västra Mora (Vika, Stenis, Vinäs). Felsökning pågår

Zitius stadsnäten

Större driftstörning centralt hos Zitius påverkar stadsnäten i Borlänge(vissa områden), Smedjebacken, Ludvika, Dala-Floda, Särna (vissa fiberföreningar)  

Grövelsjön med omnejd

Drabbar kunder i Storsätern, Björnliden, Sågbäcken m.fl. Tekniker på väg. Preliminär åtgärdstid är kl. 18

Strömavbrott Mora

16:10 Ett större strömavbrott kring Mora kan påverka delar av stadsnätet . Läs mer på Ellevios hemsida