Personal

Personal

Göran Malmsten
Företagsledare och säljare
VD för nya Daladatorer efter ägarbytet 2010. Innehavare av Leksands IF kalsonger och strumpor. Sparkar gärna boll och åker skidor med sina söner på fritiden.

Owe Hedlund
Företagsledare och IT konsult
Fixar gärna med virtuella miljöer samt utveckling och underhåll av kunders IT-system. Åker helst båt eller Huddig om det blir tid över. Trogen Cykelvasaåkare och Mora IK supporter.

Marcus Borgström
Företagsledare och IT konsult
Underhåller stora och små kunders IT-miljöer. Före detta  gokartförare som fortfarande har farten uppe på det mesta. Åker gärna slalom med barnen när tillfälle ges.

Max Matslofva
Företagsledare och IT konsult
Har tidigare jobbat på Daladatorer under sent 90-tal.  Drift och nätverksspecialist som gärna jagar fågel och älg. Sporadisk alpin tävlingsledare.

Per-Arne Pettersson
Säljare och inköpare
En av inventarierna på Daladatorer som ser till att du får den hårdvara eller tillbehör som ditt företag behöver. Troligen Mora IKs ettrigaste supporter. Utsätter sig gärna för livsfara genom att skärmflyga.

Gunilla Eriksson
Administratör
Rutinerad ekonomi och löneadministratör mm. Kökschef i Hökbergskontrollen under Vasaloppet. 

Hans Renberg
IT konsult
Underhåller och driftar våra kunders IT-miljöer med fokus på nätverk och servrar. Norrlänning som gärna bjuder på Pitepalt mellan kundbesöken. 

Per Elofson
IT konsult
Driftar och underhåller våra kunders servrar och nätverk. Bekant ”hemvändare” för många av våra kunder. Västerdaling, trebarnspappa och professionell drönarpilot.

Jesper Johansson
IT-tekniker
Supporterar bl.a. våra bredbandskunder och företagskunder. Uppvuxen i västerdalarna men ”hemflyttad” efter en sejour till Jämtland.

Johan Andersson
IT-tekniker
Supporterar bl.a. våra bredbandskunder och företagskunder. Hundägare och jägare bosatt i en by utanför Mora. 

Krister Hultberg
Servicedesktekniker
Ansvarar för Helpdesk till våra avtalskunder. Bördig från Skåne men bor sedan ett par decennier i Mora.

Tomas Eklund
Webb- och programutvecklare
Bördig från Mora och har efter några seujourer återvänt till kommunen. Frontend-programmerare med WordPress i fokus. Snickrar gärna möbler eller paddlar kajak på fritiden.

Sven Norlin
Webb- och programutvecklare
Fokuserar på Windowsprogrammering, webblösningar, e-handel och databaser. Säg ”Select inner Join” så står han i givakt. Hockeyplansspolare i Östnor och Corvetteåkare när familjen ger tid.